Under den senaste veckan har all tid gått till två installationer jag gjort i samband med Malmö by Light, ljusfestivalen 2-11nov i kvarteren kring Caroli. Förhoppningsvis blir det uppskattat av besökarna och grodhopparna är förstås hjärtligt välkomna att ta en titt. Under arbetet har jag knutit en del värdefulla kontakter till projekledare på Malmö stad. Den här veckan har egentligen inte alls berört det trådlösa styrsystem som är under utveckling, men det har resulterat till en mycket bra exponeringsyta för det resultat som det styrsystemet skulle kunna leverera i en annan situation, i framtiden. På torsdag kommer jag att visa upp en av installationerna (ringen) och berätta mer om mina projekt. Ska också hinna med en presentation för Sydsvenska belysningssällskapet. Många bäckar små…

Här finns film på installationerna