Nu har vi flyttat till vårt nya kontor på Baltarsgatan 18 i Malmö så ni är välkomna om ni har vägarna förbi. Vi hoppas att flytten till en ny miljö där man kan träffa andra egenföretagare kommer att ge möjligheter att utvidga vårt nätverk.
Alla säger att nätverk och kontakter är A och O och jag kan bara bekräfta det. Vi har fått extremt bra respons från både konsumenter och från marknadschefer som vi har presenterat våra produkter för och trots att det är många som tycker om produkten så är det sällan affär för att de inte vågar testa nya produkter och nya samarbetspartners. Många gånger blir vi hänvisade till deras egna mediabyråer trots att vi faktiskt är en liten egen mediabyrå.
Vi hoppas att vi kommer att få bollen i rullning lite mer nu under nästa månad med vår nya hemsidan som ska lanseras den här vecka.