Nu är den snart augusti – med andra ord slut på Leapfrogs.

Tack vare Leapfrogs har jag kunnat göra stora framsteg inom Izzie, men även fått tid över till att fundera ut vad det är jag egentligen vill syssla med i framtiden. Inte nog med att tandborsten snart står färdig för produktion, jag har även fått några nya idéer (varav en lanseras om två veckor!!). Däremot har jag insett att jag inte har samma förutsättningar här nere i Skåne längre, utan kommer flytta upp till Stockholm. Jag kommer jobba både med min personliga utveckling men självklart på företagen. Jag hoppas kunna börja plugga ekonomiprogrammet om ett år; då har jag hunnit få mina projekt och företag att växa.

Slutligen vill jag nämna att jag mer än gärna hjälper till om ni är i uppstartsfasen, eller helt har några frågor! Maila i så fall mig på johanna_theander@yahoo.se.

Kram!