Idag är det Söndag och oftast brukar många tänka att det är en vilodag men inte hos oss smiley På Söndagar brukar vi oftast jobba och förbereda saker som ska göras eller skickas under veckan. Idag är det nya nacklabels till våra tröjor som behövs så vi har förberett och skickat iväg beställningen på dem.

Tröjor ska även skickas för print under morgondagen så ska köra förbi kontoret efter lunch och förbereda alla tröjor som ska skickas och vilka som ska tryckas med dem olika motiven.

Vårt projekt närmar sig en första ”prov” lansering så man börjar känna sig lite stressad nu, mycket kvar som behöver göras. Förmodligen behöver vi åka upp till Stockholm i veckan för att bestämma det sista med snickaren och under veckan behöver vi även köpa in allt material till utvecklarna av den visuella garderoben. Samtidigt som det är väldigt stressigt så är det spännande och vi hoppas vi hinner i tid.

//Nathalie