Vi har Länge letat efter en fot in i projektortillverkarnas värld men hittills inte hittat någon bra väg tills nu! Tanken är är att tillsammans med dem hitta en väg där vi ökar mjukvaruförsäljning, samtidigt som de kan dra nytta av våra produkter.

Ofta har det just varit denna inledande kontakt som är det svåra då man ofta inte kommer någonvart med kalla samtal till ett jätteföretags telefonväxel. Skräckexempel är hur svårt det ens är att få tag i ett nummer till exempel Microsoft Sverige utan att komma till kundsupport eller ett webfrågeformulär. Det vi lärt oss är att nu hela tiden fråga alla vi känner om om de har en väg in eller känner någon i de företag och organisationer som intresserar oss. Att bara kunna säga att någon tyckte att man skulle ringa, få ett nummer, eller att hälsa från någon ger stora fördelar.