När man är i ”startgroparna” med sitt företag har man alltid mycket att göra. Eftersom nästan varenda sak man gör är på något sätt ny finns det inga rutiner och processer uppstyrda utan de kommer efterhand. För att klara detta kaos med saker att göra blandat med idéer för utveckling, nya features till hemsidan, nya kunder att kontakta mm. jobbar jag och min kollega Victor med Wunderlist som är en bra att göra app på mobilen och datorn. Våra delade att göra listor dyker upp på båda våra telefoner och datorer, vilket gör det väldigt enkelt att ta tag i saker att göra bara genom att följa vår gemensamma lista.
Det är egentligen tur att det är lite kaos utan rutiner och processer för det gör jobbet så mycket roligare. Man får själv bestämma precis hur man ska göra, vilket är en del av charmen att driva eget företag.