Ikväll sitter jag och skissar till några nya samarbete som ska lanseras i samband med vårt nya projekt. När den ”nya” t-shirt automaten lanseras så måste vi uppdatera tröjorna i automaten med nya motiv.

Vissa samarbete går jätte snabbt, samarbetspartnern vet redan själv vad hon/han vill har och har i princip redan skapat t-shirt motivet. Medans andra samarbete får jag lägga mer tid på att skissa ett motiv åt dem. De brukar i princip ge mig inspirationsbilder och så skapar jag något ur det som vi sedan gemensamt kommer överens om vi vill köra på. Jag gillar verkligen att skapa egna bilder och att få jobba med det kreativa i vårt företag. Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder på skisser i detta inlägg eftersom det är motiv som ska släppas till hösten men håll utskick på vår hemsida så kommer ni se dem där om ett par veckor.