Leapfrogs-tiden börjar nu lida mot sitt slut, och det märks! Mjukvaruutvecklingen är klar vilken sekund som helst, patent bearbetas och paketering har påbörjats. Nu är jag riktigt nära en prototyp! Dock kan jag inte livnära mig på detta än, så jag lägger rätt mycket tid på att söka jobb just nu. Det är svårt att gå tillbaka till en arbetsgivare igen, det är ju så himla kul att få vara egen!! Då finns inga ”max 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan”-regler. Därför har jag nu valt att pausa lite med studierna och fokusera på entreprenörskapet! Jag hoppas en dag kunna ägna mig åt detta på heltid igen, och betala ut min egna lön. Åh, vilken lycka!!

Men idag är det måndag; bästa dagen på veckan efter söndag 😉 Hur som helst så är det alltid som mest att göra på måndagar, och det gillar jag! Tänkte att jag under veckan skulle skriva ihop en summering av Leapfrogs-tiden, vad det har gett mig och lite tankar kring allt därvid. Jag har kanske inte varit någon superbloggare, men det finns inte så mycket att berätta då nästan allt inte är kommersiellt.. Men, jag funderar faktiskt på att börja blogga själv efter den här tiden. Jag har märkt att jag utvecklar mina idéer under tiden jag skriver om dem, vilket är positivt.

Nu ska jag fortsätta jobba på budgeteringen samt beskriva de olika tänkbara målgrupperna!