Den gångna vecka har varit något frustererande. Jag märker att det finns efterfrågan för de tjänster som Jobgration erbjuder och därför många affärsmöjligheter. Men det går sakta. Sverige och därmed våra kunder har dessvärre stängt för semester. Jag har i ett tidigare inlägg beskrivit att det aldrig går som planerat, det dyker upp nya möjligheter och hinder som ändrar den tänkta vägen. Nu är mycket stängt för semester och det gäller att sysselsätta sig med saker som ger företaget något då det man tänkt göra inte är möjligt för tillfället. I veckan kommer jag därför skriva en debattartikel om integration kopplat till Jobgrations verksamhet. Artikeln kommer bli mitt bidrag i en tävling av tankesmedjan Fores och Sveriges resurser och kan leda till ett möte med integrationsminister Erik Ullenhag.