Tjenix!

Nu har halva min projektperiod löpt ut och tänkte passa på att utvärdera lite kring hur det går för mig! Jag har kommit en ordentlig bit på vägen sedan jag började i juni. Utan grodchecken hade jag nog mer eller mindre befunnit mig på idéstadiet fortfarande, då jag hade blivit tvungen att ägna sommaren åt andra (mindre roliga) saker. Hittills har jag:

– Konkretiserat idéer och uppställt en tydlig handlingplan

– Valt inriktning på projektet & utvecklat en preliminär prototyp

– Breddat mitt nätverk bland organisationer i Kirgizistan avsevärt

– Börjat planera en rekogniseringsresa i september månad

– Börjat planera diverse mikroprojekt kopplat socialt ansvarstagande turism i Kirgizistan och initiera samarbeten kring detta

– Fixat en beta-version av hemsida för ”projektplattformen”

– Involvera fler utomstående i projektet i olika ansvarsroller

– Haft ett stort antal inspirerande möten, både i Sverige och utomlands, irl och digitalt!

– Läst tonvis av (huvudsakligen knastertorra) böcker om regionen

Och mycket mer därtill!

Den närmsta tiden framöver kommer jag lägga mycket krut på att få klart hemsida och rodda med kommande resa!

G