Det är inte alltid så enkelt att samla ett större antal personer på ett och samma ställe. Därför är det tur att det finns personer som Nikals Zennström och Janus Friis. Yoodo’s ledningsgrupp består av sex olika personer som trots att de tillhör ett och samma lag ofta befinner sin på olika orter runt om vårt avlånga land, särskilt nu på sommaren. Därför har vi ofta möte via skype. Tack till dagens teknik som (oftast) fungerar.

Nedan har ni en bild på dagens laguppställning:

Som ni ser finns det bara 10 spelare (även om fyra sitter på bänken). För att drömelvan skall bli komplet och för att vi skall kunna möta framtiden på bästa sätt håller Yoodo just nu på att utöka sitt IT-team. Till hösten planerar vi släppa Yoodo 1.0 och inom ett år skall en utlandslansering påbörjas.

Trevlig kväll,
Sven