Vi har varit på Gotland i helgen för att träffa Riksutställningar. Mötet resulterade i att vi nu tillsammans med dem ska hålla i workshops/seminarier om projektionsmappning i december. Visserligen är det betalt arbete, men den största vinsten kommer att vara tillfället att visa vad vi gör inför representanter från Sveriges större museer samlade på en och samma plats.

Vi jobbar också vidare på den nya hemsidan inför vår produktlansering och tar fram allt material som kommer krävas. Det vi försöker göra är att ta flytta fokus från alla våra projekt till produkten och skapa en mjukvaruwebshop. Vi håller nu på att bygga upp en katalog av exempel på vad man faktiskt kan göra inom mjukvarans olika användningsområden. Vi har tyvärr upptäckt att detta tar otroligt mycket mer tid än vi kunnat ana.