Hej alla!

Nu är jag hemma efter en veckas semester, det var välbehövligt ska sägas!

Dock är det att dra igång för fullt direkt. Idag tar jag tåget till Stockholm för att filma och träffa lite folk på Business Challenge, det ska bli väldigt spännande och hoppas att det kommer bli ett givande möte på alla sätt och vis. Dessutom tror jag att konstnären Artan som vi ska träffa kommer vara riktigt intressant. Ni kan se hans konst här.

Det verkar ju gå en trend bland oss Leapfrogare att börja blogga, kanske har denna bloggen gett mersmak men även jag har börjat blogga på en större portal: konstkonstant.spotlife.se, här kan ni läsa mer ingående om företagets arbete både med Art by Video men också med vårt nya projekt och alla våra möten!

Hektisk vecka framför mig, åker direkt från Stockholm till Lund för möte med teamet och med företagsutvecklare. Spännande!