Som entreprenör har man två olika sk ”sidor” som ska vara på topp, den företagsamma- och det privata sidan av en själv. Under den senaste veckan har jag erfarit hur det är att vara på topp på den ena sidan, men tyvärr på botten när det gäller den andra sidan. Kruxet med dessa två sidor är att de lätt väver ihop sig och bildar en otydlig gräns mellan dem. Jag har under veckans gång insett hur stor betydelse de båda sidorna har för att ett företag eller projekt. Med tanke på den otydliga gränsen mellan dem, har jag försökt få lite bättre självinsikt genom att lista pro’s n’ con’s. Nu när jag kommit halvvägs genom veckan märker jag vilken skillnad det gör för Izzie’s utveckling när jag inte bara fokuserar på utvecklingens helhet, men också min personliga helhet.
Under veckan har stora framsteg utvecklats inom programmeringen, jag har för en gångs skull använt mitt logiska tänkande för att lösa några av de huvudsakliga frågetecknen. Tänk att jag, Johanna 20år, numera inte behöver konsulter till exakt allt under utvecklingsprocessen! Det måste ju innebära att jag har lärt mig så otroligt mycket om såväl teknik som munhygien. Jag hoppas och tror att det här kommer gå så bra som det förutspåtts, men det krävs blod, svett och tårar för att komma dit.

Nu har jag även börjat beta av en del inför en patentansökan, ska bli riktigt spännande och se om jag kan få igenom den! Fast det får jag inte veta förrän om två år, så det blir en lång väntan 😉