Hej

Idag har vi varit på Labs2 i Lund och lärt oss mer om den teknik vi har för avsikt att använda i våra student- och forskarbostäder. Vi har även hunnit med ett möte med fastighetsansvarig på Lunds universitet gällande universitetens rätt att blockförhyra.

Igår träffade vi två advokater från Vinge och diskuterade framtida upplägg. Mycket fokus på avtalen kring general- och totalentreprenader samt framtida upplägg för att göra oss mer investeringsvänliga.

Vi skräddarsyr nu tre stycken olika case som vi skall presentera för kommuner och intressenter i augusti och september. Ett bra presentationsmaterial är avgörande.

Tändspole, brytarspetsar och kondensator är komponenter som gemene man och kvinna inte behöver riktiga någon större uppmärksamhet åt. För mig är det annorlunda. Efter mycket slit har jag fått reda på att någon av dessa komponenter gör att min gamla båtmotor inte vill starta. Nu har jag lyckats plocka isär delarna och imorgon sätter jag in nya. Tummarna hålls!

Fridens,

Oscar