Att hela tiden sträva efter förbättringar, vara lyhörd på sin omgivning och försöka förutse densamma – Det är tre väldigt viktiga aspekter och grundstenar i ett framgångsrikt entreprenörskap. I Yoodo har vi under den senaste tiden jobbat med två av dessa. Efter värdefull feedback från våra betatestare har vi nu förenklat processen för uppläggning av projekt. Från fem steg till tre steg. Resultatet ser ni här:

På Yoodo är vi väldigt måna om att enbart arbeta med seriösa aktörer, det gäller såväl våra registrerade talanger som uppdragsgivare. Därför görs en automatisk kreditprövning av alla nya medlemmar. Tyvärr har de parametrar vi tidigare använt oss av inte tagit hänsyn till ekonomiska föreningar, ideella föreningar eller liknande utan enbart accepterat traditionella bolag. Vi har därför arbetat fram en bättre och mer effektiv modell och välkomnar nu ett mycket bredare spektra av kunder till Yoodo.se. Denna nya modell är nu implementerar och ligger live på site. Yeah!

I ett bolag på frammarsch behövs ständigt nya samarbeten inledas med nyckelspelare i branschen. Imorgon kommer jag därför träffa VD’n för ett av Malmös främsta programmeringsföretag för att diskutera gemensamma möjligheter inför höstens lansering av Yoodo 1.0!

På återhörande!

Vänligen

Sven