Veckorna efter midsommar har varit intensiva då vi försökt träffa så mycket potentiella kunder vi bara kunnat. Förutom alla bra perspektiv och idéer från de olika branscher vi mött så har det även lett till flera möjliga projekt framöver. Även nya hemsidan som ska vara mer produkt fokuserad börjar ta form och den första skissen kan man se här http://ixagon.se/new/.

Vi har även utformat en ny Android applikation som gör att vi kan styra projektionsmappningen utan att ha extra skärm, mus och tangentbord vilket underlättar när man ensam ska få precision i en riggning. För de som är intresserade kan man kika på denna video, där det framgår hur det fungerar. https://vimeo.com/44926886

Senaste dagarna har vi även testat olika lösningar för projektioner på glas. Resultaten är varierande men inte super. I denna film https://vimeo.com/45316110 har vi sprejat en glasflaska invändigt för att bibehålla glasets lite reflekterande yta samtidigt som den matta vita insidan fångar upp bilden. Nästa steg blir att dela flaskor och stoppa in en bakprojektionsduk och hoppas att det blir bättre.