Veckorna går snabbt i sommar och snart är den första projektmånaden för min del slut! Många som klagar på vädret – själv tycker jag det varit optimalt för min ganska inomhusbaserade sommar 🙂

Är på resande fot för tillfället, ska till bl.a. Sthlm, Göte och senare till St Petersburg. Samtliga destinationer med en tydlig anknytning till mitt projekt. Jag ska bland annat träffa en bekant i övermorgon och bygga upp projekthemsidan, utforska olika marknadsföringskanaler samt diskutera vissa prototyper. Hoppas också på att hinna träffa några experter som jobbat och rest mycket i regionen.

En rolig grej: Nu vet jag äntligen med säkerhet att jag kommer åka till Kirgizistan i början av hösten, och dessutom ha med mig en grupp på 5-6 ”försökskaniner” från Sverige! Vi kommer delta i flera aktiviteter som är tänkta att utgöra kärnan i den sociala dimensionen av turismkonceptet!

G