Ledsen för mina sporadiska inlägg, det är minsann svårt att hinna med både blogg och jobba med Izzie!

Idag hade jag ett väldigt lyckat möte med experter inom munhygien; tandläkare och tandhygienister. Mötet gav faktiskt mer än väntat, då jag fick en hel del tips utöver själva informationen om tandvård. Jag är en sådan som tar in så mycket som möjligt, men sållar därefter vad jag tycker är relevant och vettigt. På senare tid har jag märkt att man generellt stirrar sig blint på den uttalandes titel istället för den faktiska erfarenheten han eller hon besitter. Som i så många andra branscher är det skillnad på teori och praktik!

Under bilfärden till mötet kom jag även och tänka på det här med att kombinera sociala medier med sitt företagande. Jag insåg rätt snabbt att det tar otroligt mycket tid att uppdatera Twitter, Facebook, Instagram och framför allt bloggen. Enligt mig är det bra att uppdatera, men till en viss gräns. Risken finns ju att det blir mer och mer uppdaterande och desto mindre nytta gjord.

Dagens funderingar resulterade i ett nytt litet mål det här året; Prata mindre, jobba mer. Däremot är det väldigt avkopplande och blogga, det tillåter ju fantasin att flöda!

Ps. Jag berättar långt ifrån allt jag gör om dagarna, men det här är av säkerhetsskäl då viss information ännu inte är kommersiell.. Men däremot kan jag reflektera desto mer! ;D