Föregående veckans arbete ledde till att vi nu äntligen kan visa olika delar av en film på flera ytor. Vad detta innebär i praktiken är att vi nu kan täcka hela fysiska objekt i projektionsmappningen med sammanlänkat material vilket har varit en hård nöt att knäcka. Detta har varit viktigt att implementera, men leder samtidigt till mer arbete gällande gränssnitt och kommer att kräva en hel del nytänkande från vår sida.

Resultatet från de workshops jag nämnde i förra posten ledde till av vi städat bort alla buggar deltagarna lyckades hitta och dagarna innan midsommar fick även alla våra betatestare sina versioner att testa.

Samtidigt har vi bokat in tre större kundpresentationer, av vilken den första går av stapeln redan imorgon. Fokus har legat på att presentera för kedjor med ett större antal butiker för att kunna säjla upp mot 50st installationer i en och samma affär så nu ar det bara att hålla tummarna. Uppdatering inom kort.