Veckan har varit väldigt händelserik, både positivt och negativt!
Det negativa är att jag har legat med tarmvred i tre dagar, men det positiva är att vi nu har hittat en helt ny funktion på en av komponenterna som används i prototypen! Den här funktionen kommer kunna läsa av informationen mer exakt än vad jag har väntat mig vilket kommer ge ännu bättre instruktioner. Annars har veckans arbete bestått av förberedelser inför nästa veckas möten med konsulter och andra experter. Det där med förberedelser har egentligen aldrig varit riktigt min grej, men nu när jag har satsat stort och dragit igång något utanför mina kunskapsgränser, måste jag plugga på som bara den! Det gäller att jag har full koll på allt som berör såväl utvecklingen som de pedagogiska bitarna. Nu tänker jag ta och lägga mig tidigt, imon blir det till att finslipa budgetarna samt ha ett möte med en av mina rådgivare inför ett kommande konsultuppdrag!

Hoppsan, såg nu att jag har skrivit otroligt långa meningar.. Men jag fick iaf fram vad jag ville ha fram! 😀
Och åter igen, söndagar är de bästa jobbdagarna! Fast måndagar är också helt okej.