Jag hade precis skrivit ett långt och informativt inlägg, men såklart hackar internet och allt raderas..

Men som tur är har jag inte haft otur i utvecklingen eller någon av de andra bitarna innan tandborsten når slutkonsumenten! Det är faktiskt så att jag nu ligger långt före tidsplanen och får redan nu börja med paketeringen. Tack vare mina otroliga mentorer har jag nu klarat mig en bra bit på vägen utan varken delägare eller externa investerare, något jag är riktigt stolt över. Jag har även lärt mig att förhandla priser mycket tuffare och vågat lita på mig själv och min förmåga att genomföra uppgifter. Halva Leapfrogs-tiden har nu gått, men trots det har jag lärt mig otroligt mycket om mig själv och mina begränsningar!

Jag hoppas verkligen att jag fortsätter utvecklas i den takt tandborsten har!