Denna vecka har haft fullspäckat schema då vi visat upp mjukvaran i tre workshops på Svenska Ljussättareföreningens event Scandlight i Malmö. Detta är även första gången som vi låter större grupper betatesta samtidigt som vi marknadsfört oss själva i scenografivärlden. Till vår förvåning fungerade allt som det skulle och endast detaljbuggar kom till ytan.

Bland talarna på Scandlight var bland annat tunga namn som Michael Ramsaur från Stanford och Ole Kristensen från Recoil Performance Group i Köpenhamn som jag starkt rekommenderar om man är intresserad av interaktiv scenografi eller modern dans.

På mjukvarufronten har vi producerat ett stort antal buggfixar och en mer avancerad kontrollapplikation för Android. Vi kan nu styra enskilda delar av projektionen och kommer nu göra en film som visar Shaped som ett presentationsverktyg. Resan till LA gav resultat och vi har nu skrivit avtal med en återförsäljare även där.