Vi bygger ett presentationsverktyg som med hjälp av projektionsmappning på mer än en yta möjliggör styrbar presentation av video, bild, text och ljud likt produkterna Powerpoint och Keynote. I dagsläget har vi grundläggande funktionalitet av video och bildbehandling men håller nu på att bygga ett komplett system som en presentatör kan använda för att skapa starka intryck och på ett bra sätt styra och förmedla information. Mjukvaran kan även användas för att ge illusionen av en flerskärmslösning med endast en projektor. För att ge en tydligare bild av vad vi gör föreslår jag att ni tittar själva på (http://vimeo.com/20199817)

Vi har i dagarna haft vår första offentliga demo av mjukvaran som presentationsverktyg i Los Angeles och de inledande testerna ser mycket lovande ut. Inför resan har vi hunnit utveckla en mobilapplikation som fungerar som en fjärrkontroll till projektionerna. Detta är början på en lång utvecklingsfas där allt stöd för just denna styrning ska byggas. Jag kommer så ofta som möjligt skicka med filmlänkar så att alla med egna ögon får se våra framsteg.