Tills 24 feb hade vi bjudit in både kollegor i innovationssystemet och studenter till en kick off. Projektet öppnar och vi berättade allt om ansökningsprocess, kriterier och förväntningar.

Vi började kl 12.00 med att introducera Leapfrogs för rådgivare, affärsutvecklare och samarbetspartners eftersom dessa personer är en viktig kugge i att vi kommer lyckas med att få ut information om projektet. Det är dessa personer som träffar unga med idéer dagligen och det är viktigt att de vet att Leapfrogs finns och vad som gäller.

Kl 13.00 öppnade vi dörrarna för alla studenter! Och det välde in glada och nyfikna entreprenörer och salen fylldes med härlig energi och frågorna var många! Det gillade vi! Totalt 74 studenter och vi insåg direkt att det nog inte kommer vara ett problem att hitta 30 intresserade entreprenörer som vill ha en Grodcheck! Kul!

Även Julia Selander från Venture Cup som jobbar med Tillväxtverket och VINNOVA´s Idétåg kom och presenterade Idétåget. Julia är också på jakt efter glada entreprenörer och personer med idéer så kontakta henne om du vill ha mer info! Lägg den 24 april på minnet för då kommer tåget till Malmö Central!