Den 31 mars stängde ansökan för Leapfrogs och totalt fick vi in hela 87 stycken ansökningar till denna dag! Och ytterligare ett gäng som kommit efter detta datum… Det var helt klart över förväntan och nu började ett roligt men tufft jobb att läsa igenom samtliga ocht att ta beslut om vilka personer som skulle beviljas en Grodcheck.

Vi har tidigare i bloggen skrivit att Leapfrogs är ett viktigt verktyg för att få veta hur vi i framtiden på bästa och mest effektivta sätt kan hjälpa unga entreprenörer med att förverkliga deras eller andras idéer. I Leapfrogs prövar vi att för första gången ge ekonomisk ersättning så att man kan betala sin hyra och mat för att helhjärtat satsa på sin idé.

Leapfrogs är ett pilotprojekt och projektgruppen har fått i uppdrag att bevilja en bred
målgrupp (var det gäller geografi, kön, etnicitet,
högskola/universitet i Skåne samt enskilda respektive flera personers projekt)
varpå detta har påverkat besluten.

Läs även de formella och kvalitativa kriterierna på Leapfrogs hemsida.

Vill veta nu vilka entreprenörer som beviljats en Grodcheck? Varsågod – läs det här!

Grattis säger vi till samtliga och det ska bli otroligt spännande att följa er här på bloggen!